Lisää Olivia-aiheista lörpötystä löydät Josefiinan päikystä.

Oravan Olivia

Rotu: Suomenhevonen Sukupuoli: Tamma
Väri: Rautias, herasilmä Säkä: 158cm
Ikä ja syntymäaika: 5v. (s 02.03.2010, oma ik.) Kasvattaja: wilberi, Oravanpyörä
Rekisterinumero: VH11-018-0394 Omistaja: Josefiina, @
ollipaa

Galleria

ollinen
ollinen

Luonteenpiirteitä

Olivia – hevonen, joka jakaa mielipiteet. Toisia kaunis liinaharja viehättää valtavasti, toiset taas eivät erityisemmin vaikutu nuoren suomenhevosen persoonasta. Ulkonäöltään se kyllä ihastuttaa. Siro, kevyttyyppinen ratsuhevonen on perinteinen suomenhevonen, raudikko vaalealla harjalla varustettuna, mutta siniset silmät tuovat sen olemukseen jonkinlaista salaperäisyyttä.

Luonteeltaan sitten – noh, sanotaan vaikka, ettei Olga ole oikea hevonen henkilölle, joka kaipaa hevosharrastukseltaan tasaisuutta ja turvallisuutta. Läsipään persoona nimittäin takaa päinvastaisen, sen, ettei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!
Ei sillä, ei Oliviasta löydy hippustakaan silkkaa ilkeyttä, eikä se laita hulinaksi aiheuttaakseen harmia tai kaaosta. Itse asiassa on kertakaikkisen kultainen ja kiltti. Tamma on vain epävarma, ujo ja hitusen arka; se tarvitsee aikaa ja ymmärrystä, sekä paljon, paljon posiitivista huomiota.
Hevostilan miesväen mielestä Olivia on yksinkertaisesti ”pehmeä päästään”. Phöh! Pehmeä Olivia kyllä on luonteeltaan, oikea herkkis – se ei kestä kovia tai rajuja otteita, vaan vaatii hellää ja ymmärtäväistä käsittelyä, vaikka onkin välillä oikea piina: Paikallaanseisominen ja odottelu on Olivialle yhtä tuskaa, se on mieluiten jatkuvasti liikkeessä, ja vielä mahdollisimman kovaa vauhtia. Suurimmaksi osaksi tämä malttamattomuus on ehkä nuoruuden holtittomuutta, mutta toisaalta myös hevosen perusluonne on hieman levoton. Herasilmät erottavat jokaisessa pimessä nurkassa ja pensaikossa hirvittäviä hevosensyöjämörköjä, joita on aivan pakko paeta. Niinpä Olgan olo pitää tehdä turvalliseksi; jutella rauhallisella äänellä, silitellä ja supatella. Kun Olivian ailahtelevaisia mielenliikkeitä oppii ymmärtämään, on se mitä ihanin ystävä.
Itse asiassa tamman huomion- ja hellyydenkipeys saa välillä epämiellyttäviä piirteitä: Olivia ei oikein ymmärrä käsitettä ”oma tila”, jonka sen käsittelijät haluaisivat mieluusti säilyttää, vaan se lähentelee ja likistelee, tunkien innoissaan kutakuinkin syliin halittavaksi kuin koiranpentu. Rajat onkin tehtävä selväksi kohteliaasti mutta päättäväisesti, muuten Olgan läheisyys alkaa käydä tukalaksi...

Olivian ailahtelevaisuus, herkkyys ja vauhdikkuus seuraavat myös ratsastussuorituksiin. Se nauttii kyllä työskentelystä, mutta tamman keskittymiskyky on toistaiseksi erittäin rajallinen. Tehokasta treeniä, jossa ratsu antaa todella kaikkensa, ei saa yrittää venyttää liian pitkäksi, muuten herasilmä turhautuu täydellisesti. Toisaalta sitä ei saa päästää liiankaan helpolla. Lyhyehköt, intensiiviset työskentelyjaksot, joiden välissä on rennompia pätkiä, ovat paras tapa ratsastaa tammaa. Sen kun on vaikea paneutua tehtäviin; jalkoja ihan kihelmöi, korvat pyörivät kuin helikopterin propellit, tärkeintä on vain olla liikkeessä. Parhaimmillaan Olivia yltää kuitenkin upeisiin, ilmaviin liikkeisiin, sekä kauniiseen pyöreään muotoon, kuitenkin sisällyttäen oliviamaisen sähikäisyytensä. Silloin ratsastajan kasvoille kohoaa ikionnellinen hymy ja kaikki tuskastuttavat kentällä hikoilut pyyhkiytyvät mielestä, sillä Olgassa toden totta on ainesta. Potentiaalia on nimenomaan kouluratsastuksen saralle, jonne läsipään geeniperimäkin painottuu. Esteratsuna Olivia on hankala, se kuumuu heti puomirakennelmat nähdessään ja keskittyy enemmän vauhtiin kuin kauniiseen hyppytekniikkaan. Maastossa liinaharja säikähtelee kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta, mutta on käsiteltävissä ja nauttii sydämensä kyllyydestä vauhdikkaista laukkapätkistä.

Sellainen on Olivia - hötkyilevä, höperö ja herttainen, ja ihan hurjan rakas.

Suku ja sen selvitys

i. Hiljaisuuden Eetvart ii. Vaapukan Lennu iii. Haavelaakson Lento
iie. Fiktion Piisku
ie. Meren Todellinen iei. Haavelaakson Eedvar
iee. Vaapukan Laika
e. Sarkasmin Raivotar ei. Sarkasmin Edvin eii. Suomi Unenlahja
eie. Harlekiinin Viktoria
ee. Sarkasmin Eloveena eei. Serenin Tohtori Watson
eee. Pohjolan Piruetti

Olivian pitkä suku on täynnä mainitsemisen arvoisia hevosia. Se ylettyy vaikuttavan etäälle ja on äärimmäisen kiinnostavaa tutkittavaa. Selvää on, että Olivian suku on erittäin vahvasti koulupainotteinen. Juuria tutkimalla löytyy kuitenkin yllättäviäkin yksilöitä; westerniä taitavia liinaharjoja ja esteradoilla loistaneita kiitokavioita. Geeniperimältään Olivialla on siis ehdottomasti erinomaiset edellytykset menestykseen! Seuraava sukuselvitys on vain hento raapaisu Olivian ihastuttavaan verenperintöön - kenties jonakin päivänä julkaisemme laajemmankin tutkimuksen.

Isälinja neljänteen polveen

Olivian isä Hiljaisuuden Eetvart, vaaleanpunarautias, 155-senttinen suomenhevosori on niittänyt sijoituksia kouluratsastuksen tasoilla helppo A ja vaativa B. Leppoisa, lupsakka Eetvart on KTK-II-palkittu, ja periyttänyt ehdottomasti komean ulkonäkönsä tammallemme. Olivian lisäksi se on tuottanut maailmaan yhden jälkeläisen.
Olivian isänisä Vaapukan Lennu on sekin kouluratojen konkari. Hevonen on menestynyt kouluratsastuksessa aina vaativa B-tasolle saakka. Meriittejäkin löytyy; Lennu on YLA1, KRJ I ja SLA-III-palkittu!
Seuraavan polven ori, Haavelaakson Lento, oli kertakaikkisen upea suomenhevosori. Se palkittiin KRJ II, YLA2 ja SLA-I-palkinnoilla. Kouluratsastuksessa Lento kisasi vaativa B-tasolle saakka.
Haavelaakson Lennon isäori Hallapuron Aatos keräsi urallaan useamman kouluratsastussijoituksen. Se on jättänyt useamman jälkeläisen, joista esimerkkinä Haavelaakson Taika - 70 kouluratsastussijoitusta!
Haavelaakson Lennon emä Taikakuun Hämypilvi taas loisti koulukentillä vaB-tasolle asti ja keräsi useamman meriitin: tamma on KTK-II ja SLA-I-palkittu. Sen jälkeläislistalta löytyy erittäin monta palkittua suomenhevosta, esimerkkinä Haavelaakson Milka.
Olivian kaunis läsipäinen "isomummo" Fiktion Piisku keräsi kouluratsun urallaan kunnioitettavat 92 sijoitusta! Sen isä Hämypuron Pikkuviha on SLA-II- ja YLA2-meriitein palkittu suomenhevosorhi, joka kilpaili kouluratsastusta niinkin korkealla kun vaativa A-luokassa. Fiktion Piiskun emä Sateen Siru keräsi mittavasti kouluratsastussijoituksia vaativa B-tasolle asti, sekä periytti useamman hienon jälkeläisen - esimerkiksi YLA1, KRJ-I Fiktion Lennin.

Hiljaisuuden Eetvartin emä, Meren Todellinen, on sekin kouluratsu vailla vertaa. Meriitteinä ovat YLA1, KRJ I, SLA-III ja KTK-III. Sen isä Haavelaakson Eedvar on palkittu KTK-I-palkinnolla! Eedvar saavutti myös YLA1-palkinnon, tilaisuuden parhailla sukupisteillä...
Haavelaakson Eedvardin isä Bellin Ruhtinas on vaativaan B:hen asti sijoituksia niittänyt SLA-II-palkittu orhi. Vielä pidemmälle koulutettu Raadelman Helmi (Olivian ieie), nappaili sijoituksia aina vaativa A-luokkaan asti. Lisäksi on mainittava sympaattiseksi ja kiltiksi kuvaillun tamman ansiot siitoksen saralla - esimerkkinä annettakoon Haavelaakson Vekkuli.
Olivian isoäidin Meren Todellisen emä Vaapukan Laika oli sekin yllättäen kouluratsuna kunnostautunut tamma, joka saavutti toisen palkinnon suomenhevosten laatuarvostelussa - jatkaen isänsä TT Kulissin jalanjälkiä. Tämä hyväluontoinen orii nappasi YLA 2 ja SLA-I-palkinnot. Yllättävää kyllä, Kuunoksi kutsutun oriin painotus ei ollutkaan yhtä vahvasti kouluratsastus kuin suvussa keskimääräisesti; se keräsi hitusen enemmän sijoituksia esteradoilla, mutta oli ehdottomasti myös koulukenttien tähti. Vaapukan Laikan emä, Vaapukan Luisa, ylsi YLA 2-palkintoon. Luisa menestyi kouluradoilla, mutta loisti sekin myös esteratsastuksessa tuoden monipuolisuutta sukulinjaan.

Kun mennään tarpeeksi pitkälle Olivian suvussa, löytyy sieltä mm. Kuujärven-, Liinun- ja Metsätähden-alkuliittein varustettuja kasvatteja. Olivian veressä virtaa siis ehdottomasti kullanarvoisia geenejä!

Emälinja neljänteen polveen

Oravan Olivian emä, Sarkasmin Raivotar, on vain 146-senttinen, punaruunikko suomenpienhevostamma, jolla lienee loistavat edellytykset kouluratsastukseen. Se ei ole vielä päässyt aivan näyttämään kynsiään kisakentillä, mutta on sen sijaan todistanut voimansa siitoksessa. Olivian puolisisko Oravan Suvilla on ehtinyt haalia jo useamman kouluratsastussijoituksen.
Sarkasmin Raivottaren isä Sarkasmin Edvin on seitsemälläkymmenellä kolmella pisteellä KRJ-III-palkittu ori, joka on osaltaan saattanut tujauttaa temperamenttisuutta Oliviankin suoniin. Kouluratsastussijoituksia sillä on aina vaativaan B:hen saakka.
Edvinin isä Suomi Unenlahja tuo hauskaa vaihtelua pitkälti koulupainotteiseen sukuun, sillä se oli aika lailla yleispainotteinen ja menestyikin parhaiten esteillä. Taikakuun Unohduksesta, Suomi Unenlahjan isästä, löytyy niukasti tietoa. Tiedämme kuitenkin sen, että ori on menehtynyt ja jättänyt jälkeensä ainakin neljä suomenhevosta. Suomi Unenlahjan emästä Suomi Esikosta on siitäkin hankala löytää varmaa faktaa, mutta todeta voi ainakin, että säkäkorkeutta siltä löytyy 146cm ja että se kiersi myös muutamia kouluratsastuskilpailuja.
Olivian eie, Sarkasmin Edvinin emä, Harlekiinin Viktoria oli sekin - yllätys, yllätys - kouluratsu, joka kisasi ja menestyikin aina vaativa B-luokkaan saakka. Leppoisa tamma kunnostautui siitoksessa ainakin kahden varsan voimin.
Myös Harlekiinin Viktorian vanhemmista löytyy ytyä - sen isä Vinlandia Vodka saavutti komealla ulkonäöllään hienoa näyttelymenestystä, mm. KTK-III-palkinnon. Ennen kaikkea se kuitenkin jakoi kouluratsastuksen osaamistaan siitostyössä; Vodkan liikkeet riittivät jopa vaativaan A:n! Jälkeläisiä sillä onkin useampi kappale.
Mielenkiintoisen Harlekiinin Viktorian yhdistelmästä tekee se, että sen ystävällinen ja kultainen emä Hippu-Liina kisasi urallaan enemmän este- kuin kouluratsastuksessa.

Sarkasmin Raivottaren emä ja Oravan Olivian emänisänemä, Sarkasmin Eloveena, kaunis ja pirteä ruunikko suomenhevostamma, on, ei ehkä yllättäen, koulupainotteinen. Senkin satakuusikymmentäsenttisestä varresta riitti kisauran aikana pontta aina vaativaan B:hen saakka.
"Vennin" isä Serenin Tohtori Watson, energinen mustanruunikko ori, kiersi kunnioitettavan määrän kilpailuja tasoskaalalla heC-vaB, ja napsi muutamia sijoituksiakin. Orhi jatkoi pitkää sukuaan ilmeisesti vain kahdella jälkeläisellä. Valluksi kutsutun oriin isä Serenin Pyörremyrsky, vain 148-senttinen raudikko, oli toden totta oikea monitaituri, sillä sen kisauralle mahtui valtava kirjo erilaisia lajeja, aina valjakkoajosta westernin kautta perinteisiin esteisiin ja kouluun. Näyttelyissäkin Pyry pyörähti useampaan otteeseen erinomaisella menestyksellä.
Olivian emänemänisänemästä, Akvamariini SIR, esitellään kun VRL:n hevosrekisteri aukeaa.
Sen sijaan Sarkasmin Eloveenan emästä Pohjolan Piruetista löytyy tietoa. Tämä rautias 154-senttinen tamma lopetettiin epämiellyttävän onnettomuuden seurauksena. Sitä ennen kiltiksi ja hellyydenkipeäksi kuvaillun tamman uralle mahtui useampia kouluratsastussijoituksia; se keräili myös hienoista menestystä esteratsastuksen saralla. Jälkeläisiä Pirre-lempinimen saanut suomenhevonen jätti ainakin kuusi kappaletta.
Pohjolan Piruetin vanhempien tiedot ovat pitkälti kadonneet internetistä, mutta muutama tiedonjyvänen sen isästä Nerian Idyllistä löytyy; 158-senttinen ori saavutti yleislaatuarvostelun ensimmäisen palkinnon (YLA1).

Jälkeläiset

Olivia ei ole toistaiseksi käytössä jalostukseen.

Kisakalenteri

Olivia kisaa pääasiassa kouluratsastusta tasoilla helppo B-A KRJ:n tai VSHK:n alaisissa kisoissa.

Kouluratsastus

Sijoitukset (27 kpl)

Pvm Paikka Laji/Jaos Luokka Sijoitus
06.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 1/40
07.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 3/40
08.01.11 Fiktio KRJ heB 1/60
08.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 5/40
16.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 2/50
18.01.11 Fiktio KRJ heB 4/50
19.01.11 Virmavesi VSHK heB 2/41
21.01.11 Virmavesi VSHK heB 4/47
15.02.11 Valkeneva VSHK heB 1/30
17.02.11 Valkeneva VSHK heB 3/30
17.02.11 Kosto VSHK heB 3/30
18.02.11 Kosto VSHK heC 4/30
19.02.11 Kosto VSHK heC 2/30
21.02.11 Kosto VSHK heC 2/30
21.02.11 Kosto VSHK heB 4/30
21.02.11 Kosto VSHK heB 4/30
05.03.11 Virmavesi VSHK heB 3/46
05.03.11 Virmavesi VSHK heB 4/46
12.04.11 Fiktio KRJ heC 7/50
28.10.11 Marike KRJ heB 4/40
29.10.11 Marike KRJ heA 3/40
30.10.11 Alegre VSHK heC 2/5
30.10.11 Alegre VSHK heB 2/9
30.10.11 Alegre VSHK KN Special 3/9
30.10.11 Alegre VSHK heA 1/9
30.10.11 Marike KRJ heA 4/40
06.11.11 Fiktio KRJ heA 3/50

Kaikki koulukilpailut

Pvm Paikka Laji/Jaos Luokka Sijoitus
29.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 46/50
29.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 46/50
30.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 15/50
30.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 13/50
31.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 46/50
31.12.10 Dark Side Trakehners KRJ heB 27/50
04.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 12/40
04.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 18/40
05.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 23/40
05.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 26/40
06.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 1/40
06.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 28/40
07.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 3/40
07.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 18/40
07.01.11 Fiktio KRJ heB 52/60
07.01.11 Fiktio KRJ heB 47/60
08.01.11 Fiktio KRJ heB 1/60
08.01.11 Fiktio KRJ heB 18/60
08.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 7/40
08.01.11 Cecam Shetland Pony Stud KRJ heC 5/40
09.01.11 Fiktio KRJ heB 8/60
09.01.11 Fiktio KRJ heB 51/60
10.01.11 Fiktio KRJ heB 39/60
10.01.11 Fiktio KRJ heB 24/60
11.01.11 Fiktio KRJ heB 39/60
11.01.11 Fiktio KRJ heB 9/60
12.01.11 Fiktio KRJ heB 21/60
12.01.11 Fiktio KRJ heB 23/60
12.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 45/50
13.01.11 Fiktio KRJ heB 25/50
13.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 45/50
13.01.11 Fiktio KRJ heB 29/50
14.01.11 Fiktio KRJ heB 16/50
14.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 24/50
14.01.11 Fiktio KRJ heB 11/50
15.01.11 Fiktio KRJ heB 14/50
15.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 24/50
15.01.11 Fiktio KRJ heB 34/50
16.01.11 Fiktio KRJ heB 20/50
16.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 2/50
16.01.11 Fiktio KRJ heB 44/50
17.01.11 Fiktio KRJ heB 8/50
17.01.11 Virtuaalitalli Dei KRJ heC 42/50
17.01.11 Fiktio KRJ heB 49/50
18.01.11 Fiktio KRJ heB 34/50
18.01.11 Fiktio KRJ heB 4/50
19.01.11 Virmavesi VSHK heB 2/41
21.01.11 Virmavesi VSHK heC 1/46
21.01.11 Virmavesi VSHK heB 4/47
15.02.11 Valkeneva VSHK heB 1/30
15.02.11 Valkeneva VSHK heB 23/30
16.02.11 Valkeneva VSHK heB 17/30
16.02.11 Valkeneva VSHK heB 15/30
17.02.11 Valkeneva VSHK heB 16/30
17.02.11 Valkeneva VSHK heB 3/30
16.02.11 Koston suomenhevoset VSHK heC 30/30
16.02.11 Kosto VSHK heC 12/30
16.02.11 Kosto VSHK heB 26/30
16.02.11 Kosto VSHK heB 16/30
17.02.11 Kosto VSHK heC 13/30
17.02.11 Kosto VSHK heC 15/30
17.02.11 Kosto VSHK heB 3/30
17.02.11 Kosto VSHK heB 7/30
18.02.11 Kosto VSHK heC 12/30
18.02.11 Kosto VSHK heC 4/30
18.02.11 Kosto VSHK heC 4/30
18.02.11 Kosto VSHK heB 17/30
18.02.11 Kosto VSHK heB 6/30
19.02.11 Kosto VSHK heC 2/30
19.02.11 Kosto VSHK heC 8/30
19.02.11 Kosto VSHK heB 20/30
19.02.11 Kosto VSHK heB 8/30
20.02.11 Kosto VSHK heC 19/30
20.02.11 Kosto VSHK heC 9/30
20.02.11 Kosto VSHK heB 15/30
20.02.11 Kosto VSHK heB 16/30
21.02.11 Kosto VSHK heC 2/30
21.02.11 Kosto VSHK heC 25/30
21.02.11 Kosto VSHK heB 4/30
21.02.11 Kosto VSHK heB 4/30
05.03.11 Virmavesi VSHK heB 3/46
05.03.11 Virmavesi VSHK heB 4/46
11.04.11 Fiktio KRJ heC 47/50
11.04.11 Fiktio KRJ heB 18/50
12.04.11 Fiktio KRJ heC 7/50
12.04.11 Fiktio KRJ heB 33/50
13.04.11 Fiktio KRJ heC 35/50
13.04.11 Fiktio KRJ heB 21/50
14.04.11 Fiktio KRJ heC 25/50
14.04.11 Fiktio KRJ heC 8/50
28.10.11 Marike KRJ heB 4/40
28.10.11 Marike KRJ heA 10/40
28.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 45/60
28.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 29/60
29.10.11 Alegre KRJ heB 31/40
29.10.11 Alegre KRJ heA 12/40
29.10.11 Marike KRJ heB 37/40
29.10.11 Marike KRJ heA 3/40
29.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 48/60
29.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 47/60
30.10.11 Alegre KRJ heB 21/40
30.10.11 Alegre KRJ heA 33/40
30.10.11 Marike KRJ heB 19/40
30.10.11 Marike KRJ heA 4/40
30.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 33/60
30.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 40/60
30.10.11 Alegre VSHK heC 2/5
30.10.11 Alegre VSHK heB 2/9
30.10.11 Alegre VSHK KN Special 3/9
30.10.11 Alegre VSHK heA 1/9
31.10.11 Hex Sporthorses KRJ heA 34/60
01.11.11 Alegre KRJ heB 32/40
01.11.11 Alegre KRJ heB 31/40
01.11.11 Hex Sporthorses KRJ heA 20/60
01.11.11 Hex Sporthorses KRJ heA 38/60
02.11.11 Alegre KRJ heB 9/40
02.11.11 Alegre KRJ heA 11/40
02.11.11 Hex Sporthorses KRJ heA 40/60
02.11.11 Hex Sporthorses KRJ heA 11/60
05.11.11 Fiktio KRJ heB 42/50
05.11.11 Fiktio KRJ heA 21/50
05.11.11 Hipsutus KRJ heB 23/30
05.11.11 Hipsutus KRJ heA 21/30
06.11.11 Fiktio KRJ heB 40/50
06.11.11 Fiktio KRJ heA 3/50
06.11.11 Hipsutus KRJ heB 9/30
06.11.11 Hipsutus KRJ heB 29/30
07.11.11 Fiktio KRJ heB 45/50
07.11.11 Fiktio KRJ heA 22/50
08.11.11 Fiktio KRJ heB 18/50
08.11.11 Fiktio KRJ heA 34/50
09.11.11 Fiktio KRJ heB 23/50
09.11.11 Fiktio KRJ heA 49/50
10.11.11 Fiktio KRJ heB 35/50
10.11.11 Fiktio KRJ heA 11/50
29.11.11 Fiktio KRJ heB 47/50
30.11.11 Fiktio KRJ heB 24/50
01.12.11 Fiktio KRJ heB 29/50
02.12.11 Fiktio KRJ heB 15/50
03.12.11 Fiktio KRJ heB 46/50
04.12.11 Fiktio KRJ heB 37/50
00.00.11 talli KRJ heB 0/0

Kenttäratsastus

Pvm Paikka Laji/Jaos Luokka Sijoitus
14.01.11 Katvusto KERJ helppo 49/50
20.01.11 Kosto KERJ helppo 22/30
20.01.11 Lähtölaukaus KERJ helppo 27/30
21.01.11 Kosto KERJ helppo 15/30
21.01.11 Lähtölaukaus KERJ helppo 1/30
22.01.11 Lähtölaukaus KERJ helppo 26/30
23.01.11 Lähtölaukaus KERJ helppo 20/30
23.09.11 Mallaspuro KERJ tutustumis 1/7
21.10.11 Haroldlyn KERJ helppo 40/45
20.10.11 Virmavesi KERJ helppo 17/34
20.10.11 Taikakuu KERJ helppo 35/40
21.10.11 Taikakuu KERJ helppo 8/40
21.10.11 Virmavesi KERJ helppo 17/34
22.10.11 Haroldlyn KERJ helppo 28/45
22.10.11 Virmavesi KERJ helppo 17/34
22.10.11 Taikakuu KERJ helppo 20/40
23.10.11 Taikakuu KERJ helppo 8/40
23.10.11 Haroldlyn KERJ helppo 24/45
24.10.11 Taikakuu KERJ helppo 34/40
25.10.11 Taikakuu KERJ helppo 12/40
26.10.11 Krofnock Ranch KERJ helppo 22/40
27.10.11 Krofnock Ranch KERJ helppo 4/40
28.10.11 Krofnock Ranch KERJ helppo 3/40
28.10.11 Kärmeniemi KERJ helppo 38/40
29.10.11 Kärmeniemi KERJ helppo 31/40
29.10.11 Krofnock Ranch KERJ helppo 5/40
29.10.11 FUN Ponies KERJ helppo 25/30
30.10.11 FUN Ponies KERJ helppo 28/30
30.10.11 Kärmeniemi KERJ helppo 3/40
31.10.11 FUN Ponies KERJ helppo 18/30
31.10.11 Kärmeniemi KERJ helppo 10/40
01.11.11 Kärmeniemi KERJ helppo 40/40
02.11.11 Kärmeniemi KERJ helppo 12/40

Muuta

Tammikuun 2011 irtohypytystilaisuus Siljan Suomalaisissa:
Sarja 2. 5-6v. suomenhevoset: 10/10
TK: 6 - 5 - 4 - 6 - 6 - 6; LY: 5 - 6 - 6; yhteensä 50 p = SIH-III
"Nuori ei esiintynyt tänään aivan edukseen. Oli väsyneen oloinen ja haluton. Jalkojen tekniikka erittäin puutteellista, saisi käyttää myös selkäänsä paremmin. tasapainoton, rytmi kohtalaista. Koska nuori ei tänään ollut täysin yhteistyöhaluinen, oli vaikea arvioida varsan kapasiteettia. Paikoin melko hyviä pätkiä, kuitenkaan ei tänään parhaimpia esittänyt."

Layout©Milja Tekstit©Josefiina Kuvat©AnneL   |   Palaa edelliselle sivulle   |   Sivun alkuun
Ulkoasun toimivuus testattu: Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome (resoluutio 1680 x 1050)
Valid XHTML 1.0 Strict   |   Valid CSS
Olivia on virtuaalihevonen.