PKK:n alaiset näyttelyt 08.07.2012

Virmaveden hevostila järjestää suomenhevosille (myös pienhevoset) tarkoitetut PKK-näyttelyt 08.07.2012. Viimeinen ilmottautumispäivä näyttelyihin on 05.07.2012. Näyttelyiden vastuuhenkilönä toimii Anne.

Hevonen voi osallistua kahteen (2) luokkaan. Luokkaan otetaan 15 osallistujaa, sekä B-osat järjestetään tarvittaessa. Omistaja voi tuoda luokkaan 2 hevosta.

Ilmoittautuminen sähköpostilla ellin.ratsutalli@hotmail.com otsikolla "Virmavesi PKK05" muodossa:

Luokka
Omistaja - <a href="http://..">Hevosen nimi</a><br/>

Luokat:

  • BIS-kehä, tuom. Anne TT
  • BIS-kehä Muu kuva, tuom. Latu TT
  • Luokka 1: Suomenhevosoriit- ja ruunat, tuom. nica TT
  • Luokka 2: Suomenhevostammat, tuom. Elisa TT
  • Luokka 3: Suomenhevosvarsat, tuom. Anne TT
  • Luokka 4: Muu kuva - Pääkuva suomenhevosesta, tuom. Anne TT
  • Luokka 5: Muu kuva - Käsinpiirretty (ei pää), tuom. aksu TT
  • Luokka 6: Muu kuva - Tietokoneella piirretty (ei pää), tuom. Anne TT

BIS-kehä, tuom. Anne - TT

BIS 1 Heljän Esikko
BIS 2 AH Hopiainen KTK-sert
BIS 3 Hovi-Parma


BIS-kehä Muu kuva, tuom. Latu - TT

BIS 1 Saanan Seilori
BIS 2 A.L. Humma
BIS 3 AH Hopiainen


Luokka 1: Suomenhevosoriit ja ruunat, Tuom. nica - TT

LKV - EO-sert

aksu - AH Hopiainen

EO-sert

Anne - Iivari FIN
wilberi - Lähetin Vieteri

HY

Lynn - Amiraali AK
Lynn - Juhla-Humu
Kiira - Lemminkäinen
Tahvonautti - Liukkaan Kelmi
Britta - Vastarannan Valssi


Luokka 2: Suomenhevostammat, Tuom. Elisa - TT

LKV - EO-sert
Helene - Hovi-Parma
Erinomainen rotu- ja sukupuolileima. Suora pään profiili, hieman kartiomainen pää. Kaula hyvä ja kiinnittynyt hyvin päähän. Lapa hieman pysty, etujalat takanojoiset, kj pystyt vuohiset. Runko ja selkä hyvät, ja häntä kiinnittynyt hyvin. Takajalat hyväasentoiset. Kaunis väritys, turpaan kaipaisin hieman "eloa" värillä.

EO-sert
Latu - Huvin Kyyhkynen
Hieman maskuliinisen oloinen tamma. Rotuleima kuitenkin selvä ja tyypit ok. Jalka-asennot hyvät, runko hyvä, kaula ja pää myöskin hyvät. Ainoa mikä häiritsee on hevosen poissaoleva katse ja meripihkan värinen silmä.

Latu - Pii-Piirto
Hieman pienhevosmainen. Pyöreärunkoinen, hyvin lievästi vento selkä. Laskeva lautanen, häntä kiinnittynyt alas. Takajalat hyvät, samoin etujalat. Pysty lapa, kaula ok, pään liittymä saisi olla aavistuksen parempi. Kapeapäinen, profiili suora. Sukupuoli- ja rotuleima ok. Väritys kaunista.

HY
Lynn - Ennin Hopealilja
Pienhevostyyppinen, matalajalkainen, mutta kaunis tamma. Rotu- ja sukupuolileima ok. Runko hyvä, samoin kaula ja pää, joka on erittäin kaunis. Jalat saisivat olla aavistuksen pidemmät ja hieman paksummat. Jalkoihin saisi myös panostaa yhtä paljon kuin muuhun ruumiiseen, kaviot näyttävät olevan eri paria muun värityksen kanssa.

Anne - Kissankäpälän Metka
Hieman matalajalkainen ja ponimaisen oloinen. Olematon säkä ja vento selkä. Avorunkoinen ja lautanen hyvin jyrkkä, häntä kiinnittynyt hyvin. Takajalat ok, mutta vtj hieman outo. Edestä massavampi kuin takaa. Vahva kaula, siro pää. Etujalkojen asento hyvä. Maha hyvin pallomainen. Rotuleima puutteellinen.

Lynn - Liinan Elviira
Hyvin kevytrakenteinen ja lämminverimäisen oloinen tamma. Pitkä runko ja jalat, etenkin takajalkojen sääret hyvin pitkät. Jalkojen asennot kuitenkin hyvät. Kaunis pää. Väritys hyvää ja yksityiskohtaista. Hevonen kaunis, mutta rotuleima puutteellinen.

Anne - Tähkäpää AK
Lievästi vento selkä, pyöreä takapää, häntä kiinnittynyt hyvin. Takajalat lievästi pihdissä, etujalat suorat ja hyväasentoiset. Kaula massava, mutta kiinnittynyt hyvin päähän. Pää on kaunis. Sukupuolileima hyvä, rotuleima ok.


Luokka 3: Suomenhevosvarsat, Tuom. Anne - TT

LKV - EO-sert
Lynn - Heljän Esikko
Lihaksikas varsa, erinomainen rotunsa edustaja. Vuohisissa ventoutta. Karvapeite hyvässä kunnossa.


Luokka 4: Muu kuva - Pääkuva suomenhevosesta, Tuom. Anne - TT

LKV - KP

Lynn - Saanan Seilori
Mahtavan realistinen toteutus! Kokonaisuus toimii: värimaailma, hevonen ilme, jouhien tuuheus.. Täydellisyyttä hipova suomenhevoskuva!

KP

Swash - Iivarinniemen Engelsmanni
Jollain tapaa humoristinen kuva. Hevosella on ihastuttava ilme. Totetutus on varmaa. Mittasuhteiltaan aavistuksen mietityttävä kuva. Joko hevosen pää on todella lähellä "kameraa" tai ratsastaja on pieni lapsi?

Kiira - Lemminkäinen
Onpas hurmaava herra! Ilme puhuttelee katsojaa, väritys on rentoa, mutta onnistunutta ja jouhet laskeutuvat kauniisti. Erinomainen pääkuva, muistettava!

KM

Britta - EP Valokki
Luonnosmainen työ, jää hieman etäiseksi, kun hevosen silmiä ei näy. Turvan vaaleanpunaisuus ihastuttaa ja etuharjassa on elävyyttä.

Meeri N. - Snillin Justiina
Hyvin luonnosmainen kuva. Lyijykynän käyttö sinällään miellyttää, haastavuutensa takia. Harjassa on onnistunutta eloisuutta ja kädenjälkeä.

Heidi N - Valitus
Hieman naivistisella tyylillä toteutettu kuva. Värit ovat onnistuneet, samoin talven tuntu. Harja on hieman elotonta ja turpaan kaipaan lisää yksityiskohtia.

Britta - Vastarannan Valssi
Utuinen ja tunnelmallinen työ. Silmissä voisi olla enemmän eloa.


Luokka 5: Muu kuva - Käsinpiirretty (ei pääkuva), Tuom. aksu TT

LKV - KP
Anne - A.L. Humma
Hieman sarjakuvamaisuutta huokuva kuva, jossa hevosen anatomia, päällä olevat varusteet ja väritys on onnistunut hienosti. Sympaattinen putte ja erityisesti jouhet on hienot!.

KP
Miki - Derbyn Itsevaltiatar
Hieno lyijärityö, pää ja kaula tuntuvat "kelluvan" osittain hieman erillisenä loppurungosta. Erityisesti eturinnan ja etujalkojen toteutus on onnistunut loistavasti.

KM
Swash - A.H. Wärttinätär
Elämän huolettomuutta huokuva kuva, jonka toteutus on hieman pikaisen oloinen ja kaipaisi ehkä hieman viimeistelyä ja siistimistä. Hevosen mittasuhteet on saatu hienosti toteutettua.


Luokka 6: Muu kuva - Tietokoneella piirretty (ei pääkuva), Tuom. Anne - TT

LKV - KP
aksu - AH Hopiainen
Värikäs kuva, värimaailma on hauskan harkittu. Osassa kuvaa fotorealismi on huikaisevaa, esim. jalustimessa ja satulassa. Jouhissa taas on enemmän piirroksellisuutta, joka hieman pomppaa silmille. Hypyssä on hyvin liikettä ja tekemisen meininkiä. Taustan toteutus on hieman jäykähkö. Hevosen tunnistaa heti suomenhevoseksi ja komea sellainen onkin!

Layout©Milja Tekstit©Josefiina Kuvat©AnneL   |   Palaa edelliselle sivulle   |   Sivun alkuun
Ulkoasun toimivuus testattu: Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome (resoluutio 1680 x 1050)
Valid XHTML 1.0 Strict   |   Valid CSS
Virtuaalitalli / virtuaalihevonen
Varusteet: Ravivaruste ja Equesterian PRO