Virmaveden hevostilan ensimmäiset tarinakilpailut 05.-06.06.2010

Kun kesän ensimmäiset päivät riemastuttavat hevosihmisiä, avataan Virmaveden hevostilan ovet vierailijoille viikonlopun yli kestävien ratsastuskilpailujen ajaksi. Kisat järjestetään läheisellä hiekkakuopalla (sijainti kartassa), joka kyllä täyttää ratsastuskentän pestinsä. Paikan päällä tarjotaan evästä ja einestä, ja luultavasti oheisohjelmaakin löytyy Virmalan kylän asukkaat tuntien... Kun kisat on kisattu, saavat yleisä ja osallistujat tulla halutessaan tutustumaan itse hevostilaan. Tavoitteenamme on onnistunut ja iloinen, ratsastuksentäyteinen päivä - viis tuloksista, kunhan vain sekä ratsastajat että ratsut viihtyvät!

Luokat ja osallistuminen

Koska kyseessä ovat nimenomaan tarinakilpailut, ovat keskeisessä osassa osallistujien kirjoitelmat, joihin myös tuomarointi perustuu. Tuomaroinnissa kiinnitetään huomiota erityisesti oikeakielisyyteen, tekstin sujuvuuteen ja juonen kekseliäisyyteen. Tekstin pituudella ei ole niinkään väliä - mielellään se voisi olla vähintään noin 100-150 sanaa. Kaikentasoiset kirjoittelijat ovat enemmän kuin tervetulleita kisoihimme, sillä ennen kaikkea arvostelemme tarinoiden tunnelmaa ja fiilistä!

Tällä kertaa annamme turinoitsijoille todella vapaat kädet - annamme jokaiseen luokkaan vain otsikot tarinoihin. Sisältö on siis vapaasti osallistujien keksittävissä. Toivomme näin saavamme hauskan kirjon tarinoita, joissa otsikkoa on sovellettu aivan eri tavoilla.

Lauantaina 05.06 kisataan kouluratsastuksen parissa, ja luokat ovat seuraavat:
01: Helppo C
- "Ei voi olla totta!"
02: Helppo B
- "Anteeksi, tiedättekö missä päin on Virmaveden hevostila...?"
03: Helppo A
- "Nipistä minua, taidan nähdä unta!"

Sunnuntaina 06.06 taas mitellään hyppytaidoissa esteratsastuksen merkeissä seuraavin luokin:
01: 50-60 cm
- "Sanokaa juusto!"
02: 70-80 cm
- "Onko kukaan nähnyt..."
03: 90-100 cm
- "Tästähän tuli oikea onnenpäivä!"

Osallistuminen sähköpostitse virtuaalipostia[at]gmail.com otsikolla Virmis 01 kutakuinkin seuraavassa muodossa:
Este/koulu (rivinvaihto)
Luokka (rivinvaihto)
Ratsastajan nimi - Hevosen koko nimi (kaksi rivinvaihtoa ja osallistumistarina otsikon kera)

Osallistumisaikaa on 03.06.2010 klo 20.00 asti.

Emme ole äärimmäisen tarkkoja osallistumismuodon suhteen, kunhan se sisältää kaikki oleelliset elementit ja on selkeästi ymmärrettävissä. Osallistujamäärää ei ole rajoitettu: yksi ihminen voi osallistua joka luokkaan niin monella hevosella kuin mielii (tosin jokainen osallistuminen vaatii tarinan; yksi hevonen = yksi tarina). Ja tietenkin osallistua saa mieluusti sekä este- että koulukilpailuihin. Kaikki osallistujat saavat lämpimän kiitoksen lisäksi myös kommentin tarinastaan.

Kisaraportti:
Avajaiskisamme eivät keränneet huikeaa suosiota, mutta päivä kului iloisissa merkeissä: miltei koko Virmalan kylä oli lähtenyt seuraamaan ratsastuskilpailuja, ja kisojen tiimellyksessä solmittiin uusia tuttavuuksia ja vietettiin hauskoja hetkiä. Kiitämme sydämellisesti osallistujia ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi uudelleenkin!

Lue osallistujen tarinat sekä kommentit täältä!

Osallistujat ja tulokset

Helppo C:
01. Lynn - Ikaros

Helppo B:
--

Helppo A:
--

50-60 cm:
--

70-80 cm:
01. Kama - Inkan Rainboy
02. Mellu - Kuurankukka

90-100 cm:
--

Layout©Milja Tekstit©Josefiina Kuvat©AnneL   |   Palaa edelliselle sivulle   |   Sivun alkuun
Ulkoasun toimivuus testattu: Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome (resoluutio 1680 x 1050)
Valid XHTML 1.0 Strict   |   Valid CSS
Virmaveden hevostila on virtuaalitalli.