Virmaveden hevostilan joulutapahtuma 20.12.2011

JoulumarkkinaVain muutama päivä ennen kauan odotettua aattoa Virmaveden hevostila avaa ovensa vierailijoille joulutapahtuman merkeissä. Tule nauttimaan Karjalan taianomaisista maisemista, keskitalven juhlasta ja tietenkin upeista suomenhevosistamme!

Tapahtumaan sisältyy paljon ohjelmaa: Virmalan kyläläisten joulutori, josta löydät esimerkiksi leivonnaiset ja käsityöt viime hetken lahjakääröihin. Kylän kuoro koskettaa joululauluillaan. Talli on avoinna uteliaille katseille. Impi vetää rekeä, Pihla ja Ulpu toimivat talutusratsuina ja tallin tytöt Jossu ja Tipi esittävät katrillin Olivialla ja Iivulla.

Illalla rantasauna lämpeää halukkaille, ja avantoonkin voi uskaltautua!

Osallistua voit sähköpostitse virtuaalipostia@gmail.com joko:
- piirroksella päivästäsi hevostilalla
- lyhyellä kertomuksella tapahtuman kulusta
- tunnelmallisella runolla

Osallistujien kesken arvotaan palkinto: rennohko tilauspiirros Annelta, joka valmistuu viimeistään maaliskuussa!

Kylmäveriravit

Lisäksi kylän kilpailuhenkinen väki kokoontuu raviradalle todistamaan ravikisoja (tulokset tulleet), jotka ajetaan kylmäveristen hummien voimin.

Joululahjoja sinulle!

Kouluvalmennusta suomenhevosille
Luottovalmentajamme Kaisu valmentaa kolmea suomenhevosratsukkoa maksimissaan helppo A-tasolla. Osallistu muodossa ratsastaja - ratsu, ratsun http://www-alkuinen osoite sähköpostiosoitteeseen virtuaalipostia@gmail.com 20.12.2011 mennessä. Valitut saavat valkat mailiinsa joulun välipäivinä.

Virtuaaliheppa luonnetta vailla?
Onko pikseliponisi vielä persoonaa vailla? Jos vastauksesi on kyllä, ja hevostilan sivujen tekstit miellyttävät, tässä tilaisuutesi! Tarjolla on muutama mittatilaustyönä tehty luonne, mittaluokkaa tämä. Lähetä hevosen sivujen osoite ja mahdollisesti vähän ohjetta luonteen tekemiseen sähköpostitse virtuaalipostia@gmail.com 20.12.2011 mennessä. Valitut saavat tekstit mailiinsa joululoman aikana.

Tarjolla piiirrettyjä kuvia

x Talvikarvainen nuori suomenhevosori
Tämä kuva ei löytänyt jouluksi kotia, mutta on mahdollista saada Virmaveden kasvatin mukaan, jos olet sellaista hankkimassa.x Rauhallinen tummanpunarautias suomenhevostamma
Tammamamma löysi kodin Britta-nimisen virtuaaliharrastajan luota.

x Laukkaava suomenhevosori - vesiväri
Maalaus löysi kodin VSHK:n sivuilta.


xVarsa - vesiväri
Pieni raudikko varsa löysi kodin Britta-nimisen virtuaaliharrastajan luota.Layout©Milja Tekstit©Josefiina Kuvat©AnneL   |   Palaa edelliselle sivulle   |   Sivun alkuun
Ulkoasun toimivuus testattu: Safari, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome (resoluutio 1680 x 1050)
Valid XHTML 1.0 Strict   |   Valid CSS
Virmaveden hevostila on virtuaalitalli.